Ποιοι Είμαστε

Κάθε ημέρα που ξημερώνει φέρνει καινούργια ξεκινήματα, νέες γνωριμίες, σκέψεις, όνειρα, προσδοκίες, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα ή να αντικαταστήσουν κάποια από αυτά!
Πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, ο Γιάννος,η Δήμητρα, η Γλυκερία ,η Άννα και η Σοφία, με διαφορετικά προσωπικά βιώματα ο καθένας, διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίδρασης, διαφορετική καταγωγή, έχοντας διανύσει ο καθένας το δικό του μονοπάτι εξέλιξης, έφθασαν σε ένα κοινό “Σκοπό Ζωής”.
Παίρνοντας δύναμη ο ένας από τον άλλο, έχοντας στραμμένη την προσοχή στον άνθρωπο ξεκινούν ένα ταξίδι προσκαλώντας όλους εσάς να ανακαλύψουμε μαζί την ομορφιά και την χαρά της ζωής μέσα από την διαφορετικότητά μας!
Πριν από αρκετό καιρό μου διηγήθηκαν μια ιστορία με έναν παππού και τον εγγονό του:
  • Εγγονός: “Γιατί παππού κάποιοι άνθρωποι είναι γελαστοί και καλοσυνάτοι και κάποιοι άλλοι γκρινιάζουν, φωνάζουν και μαλώνουν με το παραμικρό;”
  • Παππούς: “Παιδί μου όλοι οι άνθρωποι τρέφουμε μέσα μας δυο λύκους! Ο ένας είναι ήρεμος, φιλικός και προστατευτικός, ο άλλος είναι άγριος επιθετικός και επικίνδυνος”
  • Εγγονός: “Ποιος κερδίζει παππού;”
  • Παππούς: “Αυτός τον οποίο εσύ ταΐζεις παιδί μου.”

Όταν άκουσα αυτή την ιστορία αναγνώρισα τα διαφορετικά κομμάτια του εαυτού μου και ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτό!
Αναρωτήθηκα όμως…

  • Άραγε αν πυροβολήσεις και τους δύο από την ίδια απόσταση, με το ίδιο όπλο, στο ίδιο σημείο, θα αντιδράσουν διαφορετικά;
  • Θα νιώσουν διαφορετικά τον πόνο;
  • Θα χάσουν διαφορετική ποσότητα αίματος;
Βρίσκοντας λοιπόν τα κοινά μας σημεία και μένοντας εστιασμένοι σε αυτά, καλωσορίζουμε όλους εσάς που θέλετε να είστε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι!
Ο Σκοπός Ζωής ξεκίνησε από εμάς αλλά για να συνεχίσει την διαδρομή του χρειάζεται όλους εσάς!
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης.
Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε την επίτευξη αυτού του σκοπού!
Αλλά μέσα από αυτή την διαδρομή θέλουμε και ευχόμαστε να βρει και να πραγματοποιήσει ο καθένας τον προσωπικό του Σκοπό Ζωής!

οι διαχειριστεσ