Η Boehringer Ingelheim στηρίζει τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ο “Σκοπός Ζωής” είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος οργανισμός που έχει σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται σε λιγότερο πλεονεκτική θέση από κάποιους άλλους, όπως επίσης και την ενίσχυση σωματείων, συλλόγων και οργανισμών που καλύπτουν ανάγκες ζωτικής σημασίας, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που βρίσκονται υπό την προστασία τους.

Στις 19 Μαΐου την ημέρα του Value Through Innovation Day (#VTI) στην επίσημη τελετή στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι της Boehringer Ingelheim Ελλάς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά, τα μέλη της οργάνωσης Σκοπός Ζωής.

Στην Boehringer Ingelheim Ελλάς απασχολούνται 226 εργαζόμενες γυναίκες. Η εταιρία προμηθεύτηκε από την οργάνωσή Σκοπός Ζωής προϊόντα αξίας 2260 ευρώ, συνεισφέροντας μέσω «inspiring through relationships» στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της αποδοχής της ποικιλομορφίας και της διαφορετικότητας στην κουλτούρα της εταιρίας μας.

Η Πρόεδρος του ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Χρύσα Σαραντοπούλου βραβεύεται από την Boehringer Ingelheim Ελλάς

Ευχαριστούμε Boehringer Ingelheim . Αποτελεί μέγιστη τιμή και πηγή δύναμη η βράβευση και η στήριξη του Σκοπός Ζωής
από την εταιρία σας!

Ο όμιλος εταιρειών Boehringer Ingelheim συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Με έδρα στο Ingelheim της Γερμανίας, η Boehringer Ingelheim δραστηριοποιείται παγκοσμίως με 145 συνδεόμενες εταιρείες και περίπου 47.500 υπαλλήλους συνολικά. Η οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1885 επικεντρώνεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και προώθηση νέων φαρμάκων υψηλής θεραπευτικής αξίας για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση.

Η κοινωνική ευθύνη αποτελεί σημαντικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας που διέπει την Boehringer Ingelheim και περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είναι η πρωτοβουλία «Making more Health», καθώς και στην προστασία των υπαλλήλων. Ο σεβασμός, η παροχή ίσων ευκαιριών και ο συνδυασμός οικογενειακής ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας είναι τα θεμέλια για την αμοιβαία συνεργασία. Σε όλες τις δραστηριότητές της, η εταιρεία δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα (sustainability). Το 2015, οι καθαρές πωλήσεις της Boehringer Ingelheim ανήλθαν σε περίπου 14,8 δις ευρώ. Οι δαπάνες για έρευνα και ανάπτυξη (R&D) αντιστοιχούν στο 20,3% των καθαρών πωλήσεων της εταιρείας.

H Boehringer Ingelheim στην Ελλάδα

H Boehringer Ingelheim δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1966. Έχει ήδη συμπληρώνει 40 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας  της  βιομηχανικής μονάδας παραγωγής στο Κορωπί της Αττικής, η οποία έθεσε  νέα δεδομένα στο βιομηχανικό τομέα της χώρας. Σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί δική της βιομηχανική μονάδα παραγωγής καινοτόμων φαρμάκων στην Ελλάδα τροφοδοτώντας  όχι μόνο  την ελληνική αγορά αλλά και τις αγορές πλέον των 65 χωρών Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας είναι ιδιαίτερης σημασίας όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, καθώς αντιπροσωπεύει περίπου το 1% των συνολικών εξαγωγών της Ελλάδας.

Η  εταιρεία επενδύει στην Ελλάδα και μέσω της διεξαγωγής κλινικών μελετών για τα καινοτόμα της φάρμακα

Η στρατηγική της Boehringer Ingelheim  Ellas  είναι να προσελκύει τα  πιο δυνατά μυαλά και να προωθεί τη διαφορετικότητα στο χώρο εργασίας. Ενθαρρύνει  όλους τους εργαζόμενους να αναπτύσσουν τα ταλέντα τους και να γνωρίζουν ότι τα ατομικά τους χαρακτηριστικά καθώς και οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους αποτελούν κεφάλαιο για την εταιρεία.