Στήριξη σε οικογένεια με 2 παιδιά που έχασαν πρόωρα τον πατέρα τους

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και η εθελόντριά του Δήμητρα Καραμούτσιου στήριξαν οικογένεια στην Πάτμο με 2 παιδιά που έχασαν ξαφνικά και πρόωρα τον πατέρα τους, μένοντας η μάνα ήρωας και βράχος…

Η εθελόντρια “Stomilito” Δήμητρα Καραμούτσιου διοργάνωσε υπό την ομπρέλα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΜΚΕ, μπαζάρ με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της, στην Πάτμο, κατά την περίοδο της καλοκαιρινής σεζόν 2022 και τα έσοδα προσφέρθηκαν στην οικογένεια που χρειάζεται στήριξη.

Η Δήμητρα είναι μια καλλιτέχνης με αστείρευτη πηγή έμπνευσης που χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά και όχι μόνο δημιουργώντας απίστευτα κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια, σανδάλια, πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ και διακοσμητικά. Το μεγαλύτερο της ατού είναι η ζωγραφική πάνω στα διάφορα αντικείμενα πάντα με χρώματα Ελλάδας δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης!
Μπορείτε να θαυμάσετε την απέραντη συλλογή της στα προφίλ της στα Social Stomilito Karamoutsiou sto_milito
Η αγάπη της για τον εθελοντισμό την έφερε στην ομάδα του Σκοπός Ζωής είναι κοντά μας αρκετά χρόνια και ενισχύει το έργο του Σκοπού Ζωής προσφέροντας στήριξη σε ανθρώπους που τη χρειάζονται!

“Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε αυτό που σας αρέσει να κάνετε. Μπορεί να είστε φτωχοί, μπορεί να πεινάσετε, μπορεί να χάσετε το αυτοκίνητό σας, μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε σε ένα άθλιο μέρος για να ζήσετε, αλλά θα το ζήσετε! Και στο τέλος των ημερών σας θα ευλογείτε τη ζωή σας επειδή έχετε κάνει αυτό που ήρθατε εδώ για να κάνετε. Διαφορετικά, θα κάνετε πράγματα μόνο για έναν λόγο, για να ευχαριστήσετε τους άλλους ανθρώπους, και δεν θα έχετε ζήσει ποτέ! Και δεν θα έχετε έναν ευχάριστο θάνατο.

Όταν πεθάνω θα χορέψω πρώτα σε όλους τους γαλαξίες … Θα παίξω και θα χορέψω και θα τραγουδήσω.”

Elisabeth Kübler-Ross