Ποιοι Είμαστε

Τα χρήματα που προκύπτουν από τις συνδρομές αφού αφαιρεθούν τα πάγια έξοδα της εταιρείας μοιράζονται ως εξής:
1) 15% για τις αμοιβές των ανθρώπων που ασχολούνται με την ανάπτυξη και την επίτευξη των σκοπών της εταιρείας
2) 5% δικαίωμα προαίρεσης
3) Τα υπόλοιπα σε φιλανθρωπικό σκοπό που αφορά είτε μεμονωμένα περιστατικά δηλαδή άστεγους, άπορους, ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας που χρειάζονται στήριξη, είτε συλλόγους ή οργανισμούς ή ιδρύματα που βοηθούν μεγάλες ευπαθείς ομάδες με τον όρο ότι ελέγχουμε το πώς αξιοποιούνται τα συγκεκριμένα ποσά!

Κάθε συνδρομητής έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις δράσεις του Σκοπού Ζωής και στη διαμόρφωση της ύλης του περιοδικού του, αρκεί να μας το γνωστοποιήσει στο info@skoposzois.gr.
Κάθε συνδρομητής, αφού καταθέσει τη συνδρομή (μηνιαία (5€), εξάμηνη (25€) ή ετήσια (50€)), λαμβάνει έναν κωδικό με τον οποίο έχει πρόσβαση στο περιοδικό. Μπορεί μάλιστα να προτείνει πού θέλει να δοθούν τα χρήματα αλλά και να ψηφίζει για αυτό!
Κάθε συνδρομητής έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διαμόρφωση της ύλης του περιοδικού! Πριν όμως την δημοσίευση οποιουδήποτε άρθρου αυτό θα ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν θίγονται μεμονωμένα άτομα ή ομάδες συνανθρώπων μας και δεν δημοσιεύονται ψευδείς η ανακριβείς ειδήσεις!

Μία φορά το μήνα θα δημοσιεύεται νέο τεύχος του περιοδικού.

Μπορείτε να μας βρείτε άμεσα μέσω τηλεφώνου & e-mail.

Κάθε συνδρομητής μπορεί να προτείνει δράση και να συμμετέχει σε αυτή.