Χειροποίητες δημιουργίες από τον «Σκοπός Ζωής» στην Παγκρήτια Έκθεση στη Θεσσαλονίκη

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» συμμετέχει στην Έκθεση “Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση: Τοπικά Προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας” στη Θεσσαλονίκη, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ στο τόξο της ΧΑΝΘ, από 30 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου 2021.

Στο περίπτερο του «Σκοπός Ζωής» θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη, πολλές από τις οποίες μάλιστα είναι από ανακυκλώσιμα υλικά!  Κοσμήματα, τσάντες και πολλά ακόμη προϊόντα, αληθινά έργα τέχνης σε πολύ καλές τιμές, προς ενίσχυση του έργου του.

σκοπός ζωής

Θα επιλέξετε για καλό σκοπό όμορφα δώρα (Handmade Creations) για εσάς και τους φίλους σας, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Με τις αγορές σας στηρίζετε το έργο του Σκοπού Ζωής.

Είναι το μοναδικό περίπτερο στην έκθεση που αφενός έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αφετέρου το μοναδικό που αποτελείται από χειροτέχνες.

Ανάμεσα στους δεκάδες παραγωγούς και στα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα από την Κρήτη αλλά και από όλη την Ελλάδα, θα συναντήσετε ένα περίπτερο διαφορετικό!

Η έκθεση θα διεξαχθεί τηρώντας αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία εκθετών και καταναλωτών από τον Covid 19.

Χειροποίητες δημιουργίες από τον «Σκοπός Ζωής» στην Παγκρήτια Έκθεση στη Θεσσαλονίκη

Ημέρες λειτουργίας:

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου στις
10 έως και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 9 το Βράδυ.

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές & Σαββατοκύριακα:

Από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ – ΔΩΡΕΑΝ PARKING :

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, με άνετη πρόσβαση και δωρεάν θέσεις
parking για όλους και όλες!

Λίγα λόγια για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Σκοπός Ζωής»

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και τον στηρίζει να βρει τον δικό του σκοπό ζωής και να πορευτεί με αξιοπρέπεια και αρμονία στη ζωή του βασιζόμενο στις δικές του δυνάμεις. Στόχος του μια μέρα να μην υπάρχουν ευάλωτες ομάδες.

O Σκοπός Ζωής στηρίζει τους δημιουργούς, τους χειροτέχνες, τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη, τον Πολιτισμό και την δημιουργία, αλλά και όλες τις ειδικότητες και τους προσφέρει τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται (υλικά, προώθηση, ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση) προκειμένου να αναδείξουν το έργο τους και στη συνέχεια όταν νιώσουν έτοιμοι να αυτονομηθούν επαγγελματικά. Παράλληλα, με τις δράσεις του στηρίζει φορείς ευπαθών ομάδων και ενισχύει το αίσθημα εθελοντισμού.

Ο Σκοπός Ζωής έχει διοργανώσει πάνω από 60 φιλανθρωπικά bazaar, μέσω των οποίων έχει στηρίξει 27 ιδρύματα και οργανισμούς για το παιδί, 24 δομές κοινωνικής στήριξης και 4 δομές φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις & το έργο του «Σκοπός Ζωής» καθώς και για εγγραφές θα βρείτε στο site: https://skoposzois.gr/

Χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών θα βρείτε και στο eshop: https://shop.skoposzois.gr/

Facebook Instagram