ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Public & Media Relations/Marketing/Content Creator

Σπούδασα Marketing και δημοσιογραφία. Γράφω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ξεκίνησα την καριέρα μου στη δημοσιογραφία όταν το life style ήταν πανταχού παρόν. Συνεργάστηκα με μερικά από τα πιο σημαντικά γυναικεία περιοδικά : Madame Figaro, Grazia, Lipstick, Glam & Style, LifePlus ως διευθύντρια σύνταξης και αρχισυντάκτρια, εργάστηκα για 11 χρόνια στη Θεσσαλονίκη στην Εφημερίδα Αγγελιοφόρος, Κυριακάτικο ένθετο Sunday, περιοδικό Close Up, Εφημερίδα Μακεδονία, Tv Μακεδονία και orathess.gr.

Τα τελευταία χρόνια με κέρδισε η επικοινωνία. Συνεργάστηκα με πλήθος θεατρικών ομάδων, καλλιτεχνών, συγγραφέων και καλλιτεχνικών εργαστηρίων. Αισθάνομαι τυχερή που γνώρισα τον Σκοπό Ζωής μέσα από τα μάτια της Δήμητρας Χριστοπούλου και έγινε και προσωπικός μου σκοπός ζωής.

Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Υποστηρίζω το Library4all από τα πρώτα του βήματα. Στον Σκοπό Ζωής αποστολή μας είναι να στηρίξουμε το έργο καλλιτεχνών, δημιουργών, χειροτεχνών και όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με την τέχνη και τον πολιτισμό. Το διπλό χτύπημα μιας γενιάς με την οικονομική κρίση και τώρα την πανδημία, ανέδειξε τις ρωγμές στο κομμάτι της εξασφάλισης, της ευημερίας και του σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που στηρίζουν την πολιτιστική κληρονομιά και το μέλλον του πολιτισμού στη χώρας μας.

Σε συνεργασία με όλη την ομάδα του φιλανθρωπικού οργανισμού Σκοπός Ζωής και τους εθελοντές μας που είναι συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο μας, δημιουργούμε δράσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα και ενισχύουμε ευπαθείς ομάδες.

Ως communication manager  στόχος μου είναι να επικοινωνήσω το έργο μας, τη διάθεσή μας για προσφορά, αλληλεγγύη και ανταπόδοση. Πρωταρχικός μου στόχος όμως είναι να μεταδώσω το μήνυμα που ενστερνίζομαι περισσότερο: ότι η κοινωνία των πολιτών είναι πιο σημαντική από ποτέ και ότι μπορείς την αγάπη σου (για την τέχνη σου) να την κάνεις δράση.