Για το παιδί

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η στήριξη των παιδιών, αποτελεί πρώτο και κύριο μέλημά μας. Τα παιδιά δεν είναι μόνο το μέλλον, αλλά και ευθύνη του παρόντος, αυτόματη ευθύνη του καθένα από εμάς.

Στρέφοντας το βλέμμα προς αυτά, τις ανάγκες και τη στήριξή τους οικοδομούμε ένα καλύτερο αύριο για όλους. Στηρίζουμε το μέλλον τους, το δικαίωμά τους για ίσες ευκαιρίες, για όνειρα και προσδοκίες.

Ο “Σκοπός Ζωής” μέσα από τις δράσεις του έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να στηρίξει ιδρύματα και οργανισμούς για την στήριξη του παιδιού (Ορφανοτροφεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιοτροφία, Κιβωτό του Κόσμου, Πνοή Ελπίδας, ειδικά σχολεία, ΕΛΕΠΑΠ κ.α.) με οικονομική ενίσχυση και προσφορά σε είδος.

Μια προσφορά αγάπης στο «Χατζηπατέρειο» από τον «Σκοπός Ζωής» για τους μικρούς μας ήρωες

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Σκοπός Ζωής» δώρισε παιχνίδια και βιβλία στα παιδιά του Κ.Α.Σ.Π. («Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού).

Πάρτι έκπληξη γεμάτο με τραγούδια, χιόνι, σαπουνόφουσκες, χορό, γέλιο απο την Κλόουν Παστελίτσα και το Δεντράκι της Αγάπης.

Ενα πάρτι έκπληξη γεμάτο με τραγούδια, χιόνι, σαπουνόφουσκες, χορό, γέλιο περίμενε σήμερα το ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου στην επίσκεψή τους στο Bazaar στην Λαχαναγορά.

Παιδότοπος ”Astoplay” , Θεσσαλονίκη

Η καρδιά του Σκοπού Ζωής χτύπησε στην Θεσσαλονίκη στον Παιδότοπο ¨Astoplay¨ για την στήριξη της ¨Πνοή Ελπίδας¨,με πολλά παιχνίδια, υπέροχες δημιουργίες και πολλά χαμόγελα!!Πνοή Ελπίδας Οι εθελοντές του ”ΣΚΟΠΟΥ ΖΩΗΣ” Αλεξάνδρα Τολιοπούλου Αγγελική Παταπούδη