Για το παιδί

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η στήριξη των παιδιών, αποτελεί πρώτο και κύριο μέλημά μας. Τα παιδιά δεν είναι μόνο το μέλλον, αλλά και ευθύνη του παρόντος, αυτόματη ευθύνη του καθένα από εμάς.

Στρέφοντας το βλέμμα προς αυτά, τις ανάγκες και τη στήριξή τους οικοδομούμε ένα καλύτερο αύριο για όλους. Στηρίζουμε το μέλλον τους, το δικαίωμά τους για ίσες ευκαιρίες, για όνειρα και προσδοκίες.

Ο “Σκοπός Ζωής” μέσα από τις δράσεις του έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να στηρίξει ιδρύματα και οργανισμούς για την στήριξη του παιδιού (Ορφανοτροφεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιοτροφία, Κιβωτό του Κόσμου, Πνοή Ελπίδας, ειδικά σχολεία, ΕΛΕΠΑΠ κ.α.) με οικονομική ενίσχυση και προσφορά σε είδος.

Στήριξη σε οικογένεια με 2 παιδιά που έχασαν πρόωρα τον πατέρα τους

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και η εθελόντριά του Δήμητρα Καραμούτσιου στήριξαν οικογένεια στην Πάτμο με 2 παιδιά που έχασαν ξαφνικά και πρόωρα τον πατέρα τους, μένοντας η μάνα ήρωας και βράχος…

Παιδικές παραστάσεις σε χωριά του Δήμου Αμφιλοχίας με κλόουν και μασκότ!

Παιδικές παραστάσεις σε χωριά της Αμφιλοχίας με κλόουν και μασκότ διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΜΚΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφιλοχίας και την εθελόντρια – συνεργάτρια του ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ κα Άννα Κουντούρη (ως κλόουν Παστελίτσα), στο πλαίσιο των καλοκαιρινών παιδικών βραδιών του ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.

Στήριξη στις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ από τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ με τους εθελοντές του στηρίζουν τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές” μέσα από φιλανθρωπικά bazaar που πραγματοποιήθηκαν στο εμπορικό κέντρο Θεσσαλονίκης Meditteranean Cosmos την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων 2021-2022 και του Πάσχα 2022.

Μια προσφορά αγάπης στο «Χατζηπατέρειο» από τον «Σκοπός Ζωής» για τους μικρούς μας ήρωες

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Σκοπός Ζωής» δώρισε παιχνίδια και βιβλία στα παιδιά του Κ.Α.Σ.Π. («Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού).

Πάρτι έκπληξη γεμάτο με τραγούδια, χιόνι, σαπουνόφουσκες, χορό, γέλιο απο την Κλόουν Παστελίτσα και το Δεντράκι της Αγάπης.

Ενα πάρτι έκπληξη γεμάτο με τραγούδια, χιόνι, σαπουνόφουσκες, χορό, γέλιο περίμενε σήμερα το ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου στην επίσκεψή τους στο Bazaar στην Λαχαναγορά.

Παιδότοπος ”Astoplay” , Θεσσαλονίκη

Η καρδιά του Σκοπού Ζωής χτύπησε στην Θεσσαλονίκη στον Παιδότοπο ¨Astoplay¨ για την στήριξη της ¨Πνοή Ελπίδας¨,με πολλά παιχνίδια, υπέροχες δημιουργίες και πολλά χαμόγελα!!Πνοή Ελπίδας Οι εθελοντές του ”ΣΚΟΠΟΥ ΖΩΗΣ” Αλεξάνδρα Τολιοπούλου Αγγελική Παταπούδη