Γίνε Εθελοντής – Συνεργάτης

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ;

Είσαι δημιουργός, καλλιτέχνης, θέλεις να προβάλλεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου; Στείλε email στο skoposzois@gmail.com η info@skoposzois.gr και γίνε εθελοντής-συνεργάτης. Μέσα από τη συνεργασία μας που περιλαμβάνει δράσεις και εκδηλώσεις θα μπορείς να προβάλλεις τη δουλειά σου, προσφέροντας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

  1. Μπορείς με *ετήσια συνδρομή να είσαι συνοδοιπόρος μας σε αυτό το ταξίδι.
  2. Λαμβάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό και προσωπικό κωδικό.
  3. Ο Σκοπός Ζωής αναλαμβάνει την υποστήριξή σου μέσα από σεμινάρια και σε εντάσσει στις εκδηλώσεις / δράσεις του από όπου μπορείς να προβάλλεις τα προϊόντα / δημιουργίες / υπηρεσίες σου.

 

* Κάθε συνεργάτης συνεισφέρει με ετήσια συνδρομή 100 ευρώ στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “Σκοπός Ζωής”.

Επιπλέον, κάθε συνεργάτης που είναι δημιουργός / χειροτέχνης (εξαιρούνται οι συνεργάτες που προσφέρουν υπηρεσίες πχ σεμινάρια αυτοβελτίωσης, yoga κλπ) έχει υποχρεωτική συμμετοχή στο eshop του Οργανισμού για την ενίσχυση και την επίτευξη των σκοπών του, με ποσό 200 ευρώ ετησίως για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του eshop.

ΟΡΟΙ

Όσοι εθελοντές – συνεργάτες μας επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις μας ή να δημιουργήσουν οι ίδιοι ατομική ή ομαδική δράση, μας ενημερώνουν στο email μας skoposzois@gmail.com για τις προθέσεις τους ώστε να μπορέσουμε να τους υποστηρίξουμε με όλα τα μεσα που διαθέτουμε, για ασφάλεια, καλύτερη προώθηση αλλά και αποτελεσματικότητα στις δράσεις τους.

Όλες οι δράσεις των εθελοντών – συνεργατών μας, οπουδήποτε λαμβάνουν χώρα αυτές, έχουν την έγγραφη συγκατάθεση του “ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές συνεργάτες μας για την προσπάθειά τους, την άψογη συνεργασία μεταξύ τους και με εμάς!!!

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης.

Καλή επιτυχία σε όλους!