Γίνε Εθελοντής – Συνεργάτης

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ;

Είσαι δημιουργός, καλλιτέχνης, θέλεις να προβάλλεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου; Στείλε email στο info@skoposzois.gr και γίνε εθελοντής-συνεργάτης. Μέσα από τη συνεργασία μας που περιλαμβάνει δράσεις και εκδηλώσεις θα μπορείς να προβάλλεις τη δουλειά σου, προσφέροντας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

  1. Εγγραφή-δωρεά/χρόνο:100€
  2. Λαμβάνεις προσωπικό κωδικό
  3. Ο Σκοπός Ζωής αναλαμβάνει την υποστήριξή σου μέσα από σεμινάρια και σε εντάσσει στις εκδηλώσεις/δράσεις του από όπου μπορείς να προβάλλεις τα προϊόντα/δημιουργίες/υπηρεσίες σου.

ΟΡΟΙ

Όσοι εθελοντές συνεργάτες του Σκοπού Ζωής επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις του ή επιθυμούν να δράσουν μεμονωμένα για τον Σκοπό Ζωής, οφείλουν να μας ενημερώσουν εγγράφως αποστέλλοντας email στο info@skoposzois.gr γνωστοποιώντας μας τις προθέσεις τους.

Οποιαδήποτε δράση και οπουδήποτε λαμβάνει χώρα αυτή, εάν ο Σκοπός Ζωής δεν είναι ενημερωμένος και δεν έχει δώσει την έγγραφη συγκατάθεσή του, είναι παράνομη και καταχρηστική και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές συνεργάτες μας για την προσπάθειά τους, την άψογη συνεργασία μεταξύ τους και με εμάς!!!

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης.

Καλή επιτυχία σε όλους!