Γίνεται μέλος της δράσης μας “Αλυσίδα Τροφίμων”. Προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη

Αλυσίδα τροφίμων

Είστε ιδιώτης; Έχετε εταιρεία τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης; Θέλετε να προσφέρετε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται; Τότε μπορείτε να στείλετε ή να παραδώσετε στην έδρα μας (Τσαμαδού 38, Πειραιάς) όποια και όσα προϊόντα επιθυμείτε και εμείς με τη σειρά μας θα φροντίσουμε με διαφάνεια και συνέπεια να φτάσουν σε οικογένειες, ευπαθείς ομάδες, ιδρύματα και οργανώσεις που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Λίγα λόγια για τη δράση μας

Ο “Σκοπός Ζωής” σε στιγμές κρίσης, έχει πρώτο μέλημα την προσέγγιση άμεσα των πληγέντων. Η αποτελεσματική διαχείριση του κύματος προσφοράς που γεννά κάθε τέτοια κατάσταση είναι σημαντική, τόσο για τις δύσκολες στιγμές, όσο και για την επιστροφή στην κανονικότητα. Εγγυόμαστε τη διαφάνεια και το μέγιστο αντίκτυπο στις πιο δύσκολες καταστάσεις και φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε σε κάθε βήμα. Είμαστε εκεί όταν οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να προσφέρουμε στις ευπαθείς ομάδες. Καταγράφοντας τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στη χώρα μας οι ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι άποροι, ασθενείς), οι μακροχρόνια άνεργοι, όπως και οι μονογονεϊκές οικογένειες δοκιμάζονται ακόμα περισσότερο.

Τα στοιχεία: Στον “Σκοπό Ζωής” ξεκινήσαμε μια πρώτη καταγραφή μεμονωμένων ατόμων και οικογενειών που έχουν πληγεί ήδη σημαντικά, πολλοί από αυτούς είναι ασθενείς που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να δουλέψουν και θέλοντας να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην επιβίωσή τους σκεφτήκαμε με συνοδοιπόρους πάντα εσάς, τους συνεργάτες και συμπαραστάτες στο έργο μας, να δημιουργήσουμε μια “Αλυσίδα Τροφίμων” προκειμένου να τροφοδοτήσουμε μεμονωμένα άτομα και οργανισμούς που έχουν ανάγκη από τρόφιμα. Ο “Σκοπός Ζωής” ας γίνει ο συνδετικός κρίκος.

Σε συνεργασία : με κοινωφελής οργανισμούς ανά την Ελλάδα (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας , Παιδείας και Εθελοντισμού Δήμου Λυκόβρυσης, Συσσίτια Αγ.Δημητρίου Αγρινίου, Ορφανοτροφείο Βόλου, Δημοτικό Σχολείο και Πολιτιστικός Σύλλογος Πάτρας , Φωτεινό Αστέρι Πάτρας, Γηροκομείο Βόλου, Ιεραπόστολοι της Αγάπης Θεσσαλονίκης , Σύλλογος Αγ.Βικεντίου, Πνοή Ελπίδας Θεσσαλονίκης, ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ Θεσσαλονίκη κ.α. καταγράψαμε περίπου 170 άτομα και 1009 οικογένειες μέχρι σήμερα που χρειάζονται άμεση στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως τρόφιμα.

Η δική μας ευθύνη: Μαζί μας ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, προκειμένου να συμβάλλουμε πέρα από τη φιλανθρωπία, την απλή δωρεά ή τη χορηγία, στην βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που πλήττονται, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς. Στόχος μας είναι να να μην μείνει κανείς συνάνθρωπος μας χωρίς τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς τρόφιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για αποστολές:

Σκοπός Ζωής
Όλοι έχουν δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια
213 044 3768
adrress: Τσαμαδού 38, Πειραιάς
fb : skoposzois

site:https://www.skoposzois.gr