Κοινωνική στήριξη

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Άνθρωποι με αναπηρίες, τρίτη ηλικία, άποροι, ευπαθείς ομάδες, κοινωνικά φαρμακεία και παντοπωλεία, χρειάζονται τη στήριξή μας. Μεμονωμένα άτομα, ασυνόδευτα παιδιά και οικογένειες χρειάζονται την αγάπη και την φροντίδα μας για να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Ο “Σκοπός Ζωής” έχει ενισχύσει κοινωνικές δομές και εθελοντικές ομάδες (ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ, απόκτηση 100 αμαξιδίων, στήριξη γηροκομείων, Σπίτι της Γαλήνης) και έχει συντονίσει  εκστρατείες συλλογής ειδών (είδη ένδυσης-υπόδησης, πρώτης ανάγκης, κλινοσκεπασμάτων).

Η Boehringer Ingelheim στηρίζει τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ο “Σκοπός Ζωής” είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος οργανισμός που έχει σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται σε λιγότερο πλεονεκτική θέση από κάποιους άλλους, όπως επίσης και την ενίσχυση σωματείων, συλλόγων και οργανισμών που καλύπτουν ανάγκες ζωτικής σημασίας, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που βρίσκονται υπό την προστασία τους.

Το καφέ μπαρ Amal στην Δράμα στηρίζει τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Το καφέ μπαρ Amal στην Δράμα στηρίζει τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και την εθελόντριά του Εύη Βέτσερη. Στο φιλόξενο χώρο του διοργανώνονται κατά καιρούς φιλανθρωπικά μπαζάρ με χειροποίητες δημιουργίες και όλα τα έσοδα διατίθενται για την ενίσχυση του Οργανισμού και τις φιλανθρωπικές του δράσεις.

Η εταιρία Βαβυλουσάκης και Συνεργάτες στηρίζει τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Η εταιρία Βαβυλουσάκης και Συνεργάτες, με τις αυξημένες συμβουλευτικές, επιχειρηματικές και εμπορικές της δραστηριότητες, βρίσκεται δίπλα στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ επιδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της.

Η Best Deal Athens στηρίζει τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Η Best Deal Athens, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, βρίσκεται δίπλα στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ στηρίζοντας εμπράκτως το έργο του.

Η Hamilton House στηρίζει τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Η Hamilton House, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες με βιβλία Αγγλικών, που εδρεύει στην Βάρη Αττικής, βρίσκεται δίπλα στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ στηρίζοντας εμπράκτως το έργο του.

Ο Σκοπός Ζωής προσφέρει tablet και βιβλία σε παιδιά σε απομακρυσμένα χωριά μέσα από τη δράση του «Συγγραφείς προσφέρουν το έργο τους»

Διαβάστε και δωρίστε τα επιλεγμένα βιβλία της Κωνσταντίνας Λαψάτη και του Κώστα Ζωγραφόπουλου που διαθέτουμε.

Ηλεκτρονική Ευχετήρια Κάρτα- Crowdfunding Σκοπός Ζωής

Ευχηθείτε στους συνεργάτες σας με την ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη κάρτα του οργανισμού. Στην ηλεκτρονική εορταστική κάρτα μπορεί να αποτυπωθεί το λογότυπό σας και μία φράση η οποία αποτυπώνει τις δράσεις μας.

Ημερολόγιο 2021 με «Σκοπός Ζωής»

Κάντε ένα δώρο χαράς και αισιοδοξίας στους φίλους, τους συνεργάτες και τον εαυτό σας. Επιλέξτε ένα ημερολόγιο γεμάτο με αξίες και στόχους για τη νέα χρονιά. Η Χρύσα Σαραντοπούλου δημοσιογράφος και πρέσβειρα

Εικαστική παρέμβαση εικόνας & λόγου αφιερωμένη στις ψυχικές ασθένειες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Εικόνες Ψυχής” από τους εθελοντές του φιλανθρωπικού οργανισμού

“Recycling Fashion” φιλανθρωπική εκδήλωση 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο ΑΙΘΡΙΟ στη ΧΑΝΘ

Ακύρωση λόγω Covid – 19
Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Σκοπός Ζωής διοργανώνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου

Ο “Σκοπός Ζωής” στην Παγκρήτια Έκθεση στο Πασαλιμάνι 11-19 Ιουλίου

Πιστός στο καθήκον του να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες, ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Σκοπός Ζωής” (www.skoposzois.gr) συμμετέχει

Γίνεται μέλος της δράσης μας “Αλυσίδα Τροφίμων”. Προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη

Είστε ιδιώτης; Έχετε εταιρεία τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης; Θέλετε να προσφέρετε σε ανθρώπους

O «Σκοπός Ζωής» δίπλα στον ΚΥΑΔΑ με τη δράση του “Αλυσίδα Τροφίμων”

O φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» στα πλαίσια της δράσης “Αλυσίδα Τροφίμων” που οργάνωσε εν μέσω πανδημίας για την ενίσχυση

“Πάρκο των Ευχών” στο Πάρκο Αλκαζάρ Λάρισας

Η ομάδα εθελοντών Λάρισας έδωσε το παρόν στο Παραδοσιακό χωριό “Πάρκο των Ευχών” στο Πάρκο Αλκαζάρ στηρίζοντας το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λάρισας! Η απόδοση φιλανθρωπίας των εθελοντριών

Προσφορά εθελοντικής Ομάδας Σκοπού Ζωής στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Σκοπός Ζωής” Δύο λέξεις χίλιες πράξεις! Με τη θέληση και την επιμονή των εθελοντών μας Γλυκουδάκη Αθηνά, Γλυκουδάκη Γεωργία, Μπομπολάκη Γεωργία και Οικονόμου Δήμητρα τα καταφέραμε!

O Σκοπός Ζωής στο Αγρίνιο

Εκστρατεία Συλλογής Βασικών Ειδών

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, στα πλαίσια των Πασχαλινών εορτασμών , διοργανώνει μια ακόμη εκστρατεία για την Συλλογή Ρούχων, Τροφίμων, Φαρμάκων με σκοπό την υποστήριξη Αστέγων καθώς και Οικογενειών που τα έχουν Αμεση ανάγκη.

Παράδοση Επιταγής στον “Ιππόκαμπο”

Μια επιτυχημένη δράση ολοκληρώθηκε. Δείτε την παράδοση της επιταγής στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”.

Γιορτή Εθελοντισμού

Επιπλέον καλλιτέχνες – συνεργάτες του ΣΚΟΠΟΥ ΖΩΗΣ,συμμετείχαν προσφέροντας χειροποίητα έργα τους τα οποία διατέθηκαν στο κοινό μέσω λαχειοφόρου αγοράς καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στον κοινό μας στόχο