Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα χρήματα που προκύπτουν από τις συνδρομές αφού αφαιρεθούν τα πάγια έξοδα της εταιρίας μοιράζονται ως εξής:

  1. 5% δικαίωμα προαίρεσης
  2. Όλο το υπόλοιπο ποσό για τις αμοιβές των ανθρώπων που ασχολούνται με την ανάπτυξη και την επίτευξη των σκοπών της εταιρείας και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς που αφορούν είτε μεμονωμένα περιστατικά, αστέγους, άπορους, ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας που χρειάζονται στήριξη, είτε συλλόγους, οργανισμούς ή ιδρύματα που στηρίζουν μεγάλες ευπαθείς ομάδες με τον όρο ότι ελέγχουμε το πώς αξιοποιούνται τα συγκεκριμένα ποσά.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να γίνουν εθελοντές στον “Σκοπό Ζωής”. Στείλτε μήνυμα στο info@skoposzois.gr.

Εθελοντής για τον “Σκοπό Ζωής” είναι ο άνθρωπος που ασπάζεται τις ίδιες αρχές με εμάς : αγάπη, αλληλεγγύη, χαρά, δημιουργία, αποτελεσματικότητα και ευγνωμοσύνη. Θα πρέπει να στηρίζει τις δράσεις ακόμα και χωρίς την φυσική του παρουσία μέσα από την κοινοποίησή τους στα social media και την προώθηση των ενεργειών μας προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο φιλανθρωπικό μας αντίκτυπο.

Ο “Σκοπός Ζωής” δεν υποχρεώνει κανέναν εθελοντή του να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις αλλά σε αυτές των δυνατοτήτων, πάντα όμως με τη συνέπεια που πρέπει να διέπει έναν εθελοντή.

Ο “Σκοπός Ζωής” αγκαλιάζει όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να αναδείξουν το έργο τους αλλά και τους καλλιτέχνες που θέλουν να προωθήσουν το ταλέντο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το e-shop επικοινωνήστε στο τηλέφωνο ή το email μας.

Στο τηλέφωνο 213 044 3768, με email info@skoposzois.gr, είτε μέσω messenger στη σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/skoposzois/

Κάθε εθελοντής μπορεί να προτείνει δράση και να συμμετέχει σ’ αυτή.