Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα έσοδα που δημιουργούνται από τις δωρεές – συνδρομές, αφού αφαιρεθούν οι πάγιες υποχρεώσεις του οργανισμού μας (Ε.Φ.Κ.Α, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΕΦΟΡΙΑ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ, ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΕΛΤΑ) κατανέμονται ως εξής:

  • Δικαίωμα προαίρεσης 5% όπως αναφέρεται και στο καταστατικό μας.
  • Το 95%:
    • για την προβολή, την προώθηση και την παροχή εργαλείων στους εθελοντές – συνεργάτες μας
    • για την ενίσχυση ατόμων με προβλήματα ψυχικής η σωματικής υγείας, άπορους, άστεγους, κοινωνικούς φορείς, οργανισμούς ή ιδρύματα που στηρίζουν μεγάλες ευπαθείς ομάδες.

Ολοι όσοι πιστεύουν στην ανταπόδοση, στις ίσες ευκαιρίες, στην ομαδικότητα, στην αφύπνιση της κοινωνίας και την προσφορά μπορούν να συμμετέχουν.

Εθελοντής για τον “Σκοπό Ζωής” είναι ο άνθρωπος που ασπάζεται τις ίδιες αρχές με εμάς : αγάπη, αλληλεγγύη, χαρά, δημιουργία, αποτελεσματικότητα και ευγνωμοσύνη. Θα πρέπει να στηρίζει τις δράσεις ακόμα και χωρίς την φυσική του παρουσία μέσα από την κοινοποίησή τους στα social media και την προώθηση των ενεργειών μας προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο φιλανθρωπικό μας αντίκτυπο.

Ο “Σκοπός Ζωής” δεν υποχρεώνει κανέναν εθελοντή του να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις αλλά σε αυτές των δυνατοτήτων, πάντα όμως με τη συνέπεια που πρέπει να διέπει έναν εθελοντή.

Ο “ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” στηρίζει τους ανθρώπους που ασχολούνται ή έχουν το ταλέντο και τη διάθεση να προωθηθούν μέσα από δράσεις που αφορούν την τέχνη, τον πολιτισμό και τη δημιουργία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο skoposzois@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 2130443768 – 6942204643

Στο τηλέφωνο 213 044 3768, με email info@skoposzois.gr, είτε μέσω messenger στη σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/skoposzois/

Κάθε εθελοντής μπορεί να προτείνει δράση και να συμμετέχει σ’ αυτή.