Χρύσα Σαραντοπούλου

Δημοσιογράφος, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επικοινωνίας

Γεννήθηκα σ έναν μικρό παράδεισο που λέγεται Οινούσσες και κατάγομαι από ένα μεγαλύτερο παράδεισο που λέγεται Μεθώνη. Σπούδασα Οικονομικά Διοίκηση και Τεχνολογία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα Δημοσιογραφία.

Είμαι μια αθεράπευτα ρομαντική με έντονη διάθεση προσφοράς! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει! Όταν αφοσιώνομαι σε κάτι βάζω όλη μου την ενέργεια, ερωτεύομαι! Είμαι ένας αναζητητής της αλήθειας. Είμαι ένας παρατηρητής της ζωής. Με ανοιχτά μάτια παρατηρώ την ύπαρξη, με κλειστά μάτια παρατηρώ τον εαυτό μου. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά.

Μέσα από την επαγγελματική μου πορεία ως δημοσιογράφος, την προσωπική μου εξέλιξη και το όνειρό μου για έναν καλύτερο κόσμο, δημιούργησα την ιστοσελίδα www.bestnews.gr αποκλειστικά και μόνο με καλά νέα. Χαρούμενα και Χρήσιμα νέα.

Γνωρίζοντας τον Σκοπό Ζωής, αμέσως κατάλαβα ότι ο σκοπός του Σκοπού Ζωής είναι και δικός μου σκοπός ζωής και σίγουρα είναι ένα καλό νέο, είναι best news, που αξίζει όλοι να τον στηρίξουμε!