Γίνε κι εσύ ο ήρωας του Σκοπού Ζωής. Μπες στο Youbehero και στήριξε τον σκοπό μας.

Ψώνισε, βοήθησε, κέρδισε!

Ο Σκοπός Ζωής συνεργάτης του YouBe Hero!

Θέλεις να γίνεις και εσύ ήρωας; Κάνε τις online αγορές σου και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στήριξε το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» και τους στόχους του.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις τα παρακάτω βίντεο. Το πρώτο για το πώς γίνεται η διαδικασία εγγραφής – δωρεάς και το δεύτερο για το πώς μπορείς να εγκαταστήσεις τον ηρωικό ενθυμητή για τις on line αγορές σου!
https://www.youtube.com/watch?v=YsFopfgIrOQ
https://www.youtube.com/watch?v=NiIpWxHAgJM

Θυμηθείτε η διαδικασία είναι απλή, μπαίνουμε στην πλατφόρμα, επιλέγουμε «Σκοπός Ζωής», γραφόμαστε με το email μας και ακολουθούμε τα βήματα συμπλήρωσης των στοιχείων μας. Και δεν ξεχνάμε να εγκαταστήσουμε τον ηρωικό ενθυμητή, στον υπολογιστή μας που μας θυμίζει τις συνεργαζόμενες με το YouBe Hero επιχειρήσεις (Public, brands galaxy, aliexpress, factory outlet, celestino, dominos, AB Βασιλόπουλος, ΙΑΝΟΣ, Aegean, Media Mark, Μουστάκας Sugar Free, CosmosSport, Fullah Sugah , Attica, ebay, Tsakiris Malas, Sephora, The Body Shop, Gallery d’Beaute κ.α.) που μέσα από τις αγορές μας στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο οργανώσεων, ανάμεσά τους και του «Σκοπός Ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε εδώ: https://www.youbehero.com/gr/faq

Κάντε τις online αγορές σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, επιλέξτε τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Σκοπό Ζωής» καθώς και έναν από τους δύο στόχους μας:
1.     Την αγορά πρώτων υλών για τις δημιουργίες και κατασκευές των εθελοντών –δημιουργών μας.
2.     Την αγορά tablet προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότηα σε εθελοντές μας να προάγουν τη δουλειά τους ηλεκτρονικά.
Γίνε εσύ ο ήρωάς σου, στήριξε μέσα από τις αγορές σου τον «Σκοπό Ζωής»

Διέδωσέ το σε φίλους και γνωστούς προκειμένου να στηρίξεις το έργο μας μέσα από τις on line αγορές. Δεν σου κοστίζει τίποτα κι όμως προσφέρεις. Σε περίπτωση που δεν κάνετε ηλεκτρονικές αγορές προωθήστε το σε φίλους που κάνουν ηλεκτρονικές αγορές για να μας στηρίξουν.